Ce include pretul?

Ce include pretul ?

Sistemul folosit de Wood Structure pentru structura peretilor, este timber frame. Acest sistem consta in imbinarea sectiunilor de lemn prin diferite metode astfel incat se ajunge la o structura asemanatoare cu o rama.  Elementele de conectica folosite de noi, sunt placutele multicui Mitek. Sistemul acestor placute multicui, este unul ingenios si inovator de imbinare a sectiunilor de lemn intre ele sau “sudura in lemn” asa cum se mai numeste.

Pentru sistemul de izolatii folosim fibra din lemn sau vata bazaltica. Spre deosebire de produsele conventionale de izolatie, cum ar fi vata de sticla sau polistiren, produsele folosite de noi sunt fabricate numai din materii prime cu adevarat ecologice.

Sarpanta prefabricata este un sistem compus din elemente denumite grinzi cu zabrele, elemente ce se executa in proportie de 100% in fabrica si nu pe santier.  Pe santier se realizeaza doar montajul structurilor realizate.

Izolatia folosita de noi este de tipul Zell si se aplica in santier prin suflare. Un acoperis ventilat ofera posibilitatea unei selectii multiple de materiale pentru stratul de acoperire, lasand libertate design-ului arhitectural.

Pe santier ramane doar montajul propriu-zis, ca si un joc de lego

Structura lemnului

Manageriat de proiect

Echipa Wood Structure va pune la dispozitie servicii de manageriat al intregului proiect.

Acest manageriat de proiect consta in delegarea unui manager de proiect din cadrul firmei, care se va ocupa de:

  • Planificarea
  • Organizarea
  • Managerierea resurselor

pentru a ajunge la finalizarea cu succes a scopurilor si obiectivelor specifice ale proiectului.

Mai pe scurt: Noi ne putem ocupa in totalitate de proiectul tau!

 

Wood Structure, firma de executie structuri prefabricate din lemn, este parte a unui grup de patru firme, unde regasim MDM Design, firma de proiectare structuri prefabricate din lemn, amenajari interioare si proiectare mobilier, Zigman si Avertis, a caror activitate este manufactura de mobilier.

In-house putem realiza urmatoarele etape ale proiectului tau:

MDM Design         ► realizarea proiectelor
Wood Structure    ► executia si montajul structurii cu termoizolatii
Zigman, Avertis   ► amenajarea interioara si executia de mobilier

 

Toate aceste firme isi desfasoara activitatea in aceeasi locatie, pe Calea Dezmirului, Cluj-Napoca. La acesta locatie puteti gasi fabricile, cu peste 5000mp de spatii de productie, birourile si showroom-ul ridicat in acest sistem constructiv. Va asteptam in vizita !

Pentru restul lucrarilor ce tin de proiect, avem colaboratori atat in tara cat si in strainatate cu care lucram si putem aduce casa la stadiul de “la cheie”, prin subcontractarea acestor lucrari.

Fundatia

Tencuiala

Vopseaua decorativa

Tamplarii

Placarea cu rigips

Amenajari interioare

Instalatii sanitare

Invelitoare

Usi interioare

Pardoseala (parchet, gresie), faianta

Echiparea cu prize si intrerupatoare

Vopseaua lavabila