Proiecte

Imprieteneste-te cu natura, cu ajutorul ei iti construim casa!

Wood Structure foloseste lemn pentru a construi casa ta! De ce?

Acest mod de constructie, cu lemn, este cea mai ecologica solutie, materialul principal folosit avand o amprenta de carbon aproape inexistenta. Energia folosita pentru a prelucra materia prima este una dintre cele mai minime in raport cu prelucrarea celorlalte materiale de constructii.

Pentru ca pretuim unitatea dintre om si natura, produsele noastre au scopul de a proteja mediul inconjurator si in acelasi timp de a crea un spatiu potrivit traiului locuitorilor acestuia.

Imagineaza-ti cum ar fi sa locuiesti intr-o casa a viitorului care iti oferta eficienta energetica, confortabilitate, care este construita cu materiale de calitate si nu in ultimul rand, este eco si verde, dar, ajutand si mediul inconjurator in acelasi timp.

►Izolatia de cea mai buna calitate – proprietatea principala a izolatiei este de a minimiza necesitatea de a incalzi artificial constructia, dar in acelasi timp o constructie de lemn realizata in mod profesionist  asigura si o protectie impotriva caldurii  din timpul verii

►Materialele potrivite – materialele folosite pentru o casa verde trebuie sa fie alese cu foarte mare grija, in special izolatiile. Exista cateva calitati cheie pe care trebuie sa le detina izolatia: termica, acustica, protectie impotriva incediilor, confort, durabilitate si sustenabilitate.

►Sistemul de ventiliatie – acesta sta la baza unei case verzi. Functionalitatea fundamentala a materialelor de constructie este abilitatea acestora de a face fata diferitelor efecte ale umiditatii – cunoscuta sub numele de “permeabilitate” sau “sistem cu difuzie deschisa”

Untitled-1 dec

Idee → Casa la cheie

Manageriat de proiect

Proiect → Executie

Productie

Casa ta eco!

Casa verde

Proiecte case

Casa Apatit

Apatit

Casa Calcit

Calcit

Casa Dolomit

Dolomit

Casa Heliodor

Heliodor

Casa Larimar

Larimar

Casa Onix

Casa Cuantum

Cuantum

Casa Septaria

Septaria

Casa Shiva

Casa Turmalina

Turmalina

Casa Calcedonia

Calcedonia

Casa Berile

Berile

Casa Malachit

Malachit

Casa Sardonix

Sardonix

Casa Celestit

Celestit